Sleaszy Rider Records stämmer tryckeriet!

Som många av er redan märkt är vår debutskiva "End" väldigt försenad på grund av faktorer som ligger utanför vårat område. Det innebär att vi inte kan göra annat än att vänta (och vänta och vänta och vänta). Jag pratade nyss med mannen som äger vårat bolag "Sleaszy Rider Records" (Ashes you leave, Ancient etc) och han påstår att tryckeriet har problem med sina maskiner och att det är dem som är ansvariga för att vår skiva blivit så pass försenad. Nu har det tydligen gått så långt att Sleaszy Rider Records har tagit till juridiska åtgärder mot tryckeriet för att försöka pressa fram ett färdigställande av vår debut.

Förhoppningsvis kommer saker och ting lösa sig men en misstanke gror hela tiden i våra bakhuvuden, som viskar, att vi kanske inte ska lita så mycket på vårat bolag, hehe. Det är deras förlust i sådant fall eftersom vår skiva redan fått bättre recensioner än nyare alster från många av metalvärldens stora namn (såsom Killswitch Engage, Slayer, Parkway Drive, Whitechapel etc).

Vad tror ni?

sliskig ryttare
Sliskig Ryttare Records

Repa..Spela..Repa

Idag ska vi repa är det tänkt. Får se om det blir något eller inte. Det brukar alltid bli inställt på grund av olika anledningar (vi är ju så jävla lata av oss - något som de flesta av oss förnekar trots att det är uppenbart!).

Vi måste repa så att vi kommer ihåg hur fan låtarna går innan vi kliver på scenen (matsalen) i Bona på fredag. Kan ju vara positivt för oss :) Hoppas vi får mycket öl för spelningen annars tror jag att Anton kanske blir lite ledsen i ögat, hehe.

Ska bli förbannat skönt att spela senare än kl 08 på morgonen för en gångs skull! Efter ett misslyckat samarbete med SV i östergötland fick vi upp ögonen för hur jävligt det är att spela dödsmetal inför skolbarn kl 08 på morgonen. Det var bland det jävligaste vi gjort någonsin. Somliga av oss (läs Robin) tar nu hellre självmord än att göra ett sånt gig någonsin igen. Men mer om dessa helvetes-spelningar kommer att komma i framtida inlägg.

Jag hade tänkt att lägga upp en video från i fredags men jag fattar inte vart den tog vägen. Fick av Anton men sen försvann den nånstans. Får försöka lägga upp den i ett inlägg längre fram så får ni se hur jävla kul man kan ha det hemma hos Jake en fredagkväll.

Hoppas ni kommer och glor på oss på Bona (fredag 26/3). Vetifan om vem som helst får komma dock men det är ju bara att slå in nån ruta eller tre och klättra in ;)

Galen
Såhär vilt ska det gå till på fredag tycker Einar!

Godnatt.

Information om bloggen och dess syfte..

Hej,

Ja, det var ju ett väldigt lyckat första inlägg som jag och Anton lyckades knåpa ihop i fredags. Men efter tillräckligt stor alkoholkonsumtion verkar även de sämsta idéer extremt tilltalande.

Den här bloggen är menad att fungera som en sorts dokumentation och inblick i vårat band (Bring Your Own Knife) för de som är intresserade (vi gör det även för vår egen del).

Här kommer man kunna läsa om våra äventyr, fester, spelningar, planer och annat som har med vårt band att göra. Antagligen kommer det att stå en hel del om skivbolag och framtida skivsläpp samt samarbeten av olika dess slag som vi stöter på. Vi tänkte att det kunde vara kul för er "dödliga" att läsa lite om hur (jävligt) det är att försöka komma nånstans inom "musikvärlden".

Eftersom det redan ligger tonvis med information som är redo att publiceras kommer vi att uppdatera bloggen med jämna mellanrum för att ge er lite insyn i vår jävliga vardag.

Den som kommer skriva mest här blir jag (Jake) och för att underlätta för er (så att ni hänger med i inläggen) kommer jag kort att presentera bandet:

Anton - Sång
Robin - Trummor
Tomba - Gitarr
Joel - Bas
Jake - Gitarr

Ha det gött.


Bild som kommer vara med i skivomslaget till uppkommande debuten

Bild från skivomslaget till "End"



En afton i berusningens tecken..

Haha fyfan, anton undra varfan hans mobil var men den var visst på bordet. Ikväll är det en sån jävla onykter kväll så det är fan helt jävla otroligt. Vi fixade en jävla video som vi inte vet vart fan den tog vägen men den dyker garanterart upp i nästa inlägg!

Haha jag ler som en jävla idiot och anton är mest bara svinfull som vanligt. Nu jävlar i min lilla låda ska vi gå på fest.

HEJ DÅ !

RSS 2.0