Bilder från festivalen igår..


Joel och Anton tror de är fräna..


Anton tänker på öl

Paradoxala påståenden..

Imorgon är det dags för oss att spela på Treöres-festivalen här i Motala. Det stod om oss i "Corren" igår - en ganska stor tidning i Östergötland. Grejen är inte att det stod grejer om oss utan grejen är VAD som stod. Det stod nämligen en hel del roliga saker som att vi just nu är ute på en stor turné och att vi kommer från utlandet. Vi är också tydligen festivalens stora dragplåster enligt tidningen.

Fan vad intressant. Grymt att vi är på turné. Hade jag inte en aning om. Trodde även att jag bodde i Motala men enligt Corren är det visst på nåt annat vis.

Vi får se vad morgondagen har att erbjuda...

Nu är det slut på tzatziki-terrorn

Freedom!!

Äntligen är vi ett fritt band igen. Det vill säga - ingen äger oss eller våran musik längre. I måndags gick nämligen vårat kontrakt med greken ut. Något som känns förjävla bra! Nu ÄNTLIGEN kan vi börja spela in nytt material utan att behöva oroa oss för att någon annan har rättigheterna. Det är vi själva som äger låtarna. Konstig känsla. Var några år sen det var på det viset senast, hehe.

Nu återstår det bara att se vad som kommer att hända med "End"-skivan.



Tzatziki? NEJ TACK!!

Ny deal på G

Just nu är vi i "förhandlings-fasen" angående ett nytt skivkontrakt. Det är inte samma bolag som innan utan ett annat som förhoppningsvis är mycket bättre. Mer än så kan jag tyvärr inte avslöja, hehe.

Vi får se vad framtiden har att bjuda på.. 

I övrigt jobbar vi på för fullt med allt nytt material som vi kommer att spela in till hösten. Det känns jävligt bra att vara kreativ nu istället för att bara nöta samma gamla låtar om och om igen.

Våran nya replokal är inte fy skam den heller. Förbannat skönt att ha en ordentlig replokal nu när vi ska spendera så mycket tid i den. Det enda som saknas är lite möbler och en TV/Stereo. Kanske en micro också. Det vore fan praktiskt att ha, hehe.



En sån här fräsig jävel skulle vi ha..


RSS 2.0